Спортивні досягнення

Школа – чудова країна . Тут школярі  не лише  отримують знання, а й вчаться спілкуватися, дружать, займаються спортом. Спорт у житті наших вихованців займає  досить вагоме місце і підтвердженням цього є  їхня участь у багатьох змаганнях, турнірах, чемпіонатах, де вони здобувають  найголовніший приз – омріяну перемогу.

З 17 по 19 жовтня вихованці 5-10 класів нашого начального закладу отримали перші загальнокомандні місця у дитячо-юнацькій військово-патріотичній грі «Джура» (4-5 жовтня) та у змаганнях  з легкої атлетики (11-12 жовтня), а також  посіли ІІ загальнокомандне місце у змаганнях «Козацький гарт».

Спорт – це не лише легка атлетика. Серед значних спортивних досягнень нашого навчального закладу потрібно виділити і дівочий футбол та команду  «Ладомир», яка нині перебуває у Вищій лізі серед жіночих команд. Участь нашої збірної та її досягнення висвітлено у  турнірній  таблиці:

«Берестівець» – Ятрань «Ладомир» – Володимир-Волинський 4:1
«Житлобуд 1» – Харків «Ладомир» – Володимир-Волинський 7:0
«Злагода» – Дніпро «Ладомир» – Володимир-Волинський 1:1
«Родина» – Костопіль «Ладомир» – Володимир-Волинський 0:2
«Легенда» – Чернігів «Ладомир» – Володимир-Волинський 2:1
«Атекс» – Київ «Ладомир» – Володимир-Волинський 0:9
«Плиски» – Чернігів «Ладомир» – Володимир-Волинський 1:2
«Житлобуд 2» – Харків «Ладомир» – Володимир-Волинський 5:0
«Енерджі» – Київ «Ладомир» – Володимир-Волинський 3:0
«Пантера» – Умань «Ладомир» – Володимир-Волинський 5:1

 

29 жовтня у нашій школі відбулось відкриття ще одного турніру – Чемпіонату України з футзалу серед дівочих команд 2003-2004 р.н.. У цих змаганнях  приймали участь такі команди:

  • команда дитячої юнацької спортивної школи «Маневичі»,
  • команда «Горохівчанка» Горохівського району,
  • команда дитячої юнацької спортивної школи № 1 м.Львів,
  • команди «Ладомир 1» та «Ладомир 2» м. Володимира-Волинського.

Під час урочистого відкриття Чемпіонату усіх присутніх  привітав директор школи – Валентин Петрович Вірковський, а також начальник управління освіти, молоді і спорту міськвиконкому – В’ячеслав Миколайович Петрук. Дані футбольні змагання тривали цілих 3 дні. В результаті ігор із серйозними суперниками команда  «Ладомир 1» стала беззаперечним лідером та отримала бажану перемогу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *