Ми всі такі різні, але ми разом

16 листопада, традиційно, соціально-психологічною службою,  в нашій школі проводилось свято, присвячене Міжнародному дню Толерантності. Основною метою заходів, приурочених цьому дню, було формування в учнів навичок ефективного спілкування, розвиток симпатії, розуміння проблем оточуючих людей. День проходив під гаслом «Ми всі такі різні, але ми разом»!

День був насичений різноманітними заходами.

 

Програма проведення

ДНЯ ТОЛЕРАНТНОСТІ

 

  • Акція «Ми всі такі різні, але ми-разом!». Напиши свою мрію чи ідею на долонці  і поділись нею…. Починаємо з 7год. 30хв.

 

  • Акція «Мені подобається навчатись у своїй школі…». Напиши свої враження про переваги навчання у нашій школі. 9.00. год.

 

  • Флешмоб «В єдності – сила». Усіх учнів школи запрошуємо вийти з класів на великій перерві і взятися за руки із закликом «Я люблю свою школу». Починаємо о 9год.55хв.

 

  • Акція «Бути толерантними – поважати кордони інших». Усіх бажаючих учнів школи запрошуємо подолати бар’єр, поважаючи гідність кожного і проявляючи повагу до інших. Початок 11.00. год.

 

  • Акція «Посміхнись та замислись». До Вашої уваги, педагоги школи, в учительській будуть запропоновані цікаві та веселі демотиватори для Вас. Впродовж дня.

 

  • Акція «Найкраще селфі з учителями». Впродовж дня кожен учень школи матиме змогу зробити фото з улюбленим учителем. Успіхів! Впродовж дня.

 

  • Інтерв’ю «Я люблю мою школу». Кожен учень та педагог школи матиме змогу за допомогою інтерв’ю висловити свою думку про те, як йому живеться у нашій школі. Впродовж дня.

Соціально-психологічна служба

 

Було цікаво не тільки для школярів, але й для учителів. Педагоги мали можливість отримати «ліки для душі». Для підняття настрою, покращення психоемоційного стану для учителів було оформлено виставку демотиваторів «Посміхнись та замислись».

Приємно працювати з дітьми-волонтерами, які завжди раді не лише допомогти в проведенні заходів, але й поділитися своїми ідеями. Дуже дякуємо нашим волонтерам: Огороднічук Марії, Верко Марині, Маринюк Юлії (8-В клас), Мороз Антоніні (9-В клас), Дорецькій Ользі, Дорецькій Катерині, Михайлевській Ірині (6-Б клас), Остапюк Олена (6-А клас)

Час пролетів дуже швидко і непомітно. Але приємні враження від заходу залишаться надовго.

Проведені заходи дали можливість школярам ще раз переконатися, що у світі діють закони добра, терпимості, чесності, щирості, співпереживання та любові, а толерантність врятує світ.

Дякуємо всім за активну участь!

Один коментар до “Ми всі такі різні, але ми разом”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *