Відгук про батьківські збори.

Тільки разом з батьками,

                                                                            спільними зусиллями,

                                                                            вчителі можуть дати дітям

                                                                            велике людське щастя.

                                                                                            В.О.Сухомлинський

Сім’я та школа… Це один довгий ланцюжок, який здатен побороти всі труднощі. Без допомоги батьків учитель не в силі буде донести до сердець та розуму дітей усе те, що вони хочуть бачити у своїх дітях. Адже батьки – це перші вчителі та найкращі знавці дитини. Активна співпраця з батьками першокласників забезпечує міцне партнерство, в центрі якого знаходиться дитина.

Нещодавно у 1-А та 1-Б класах були проведені нетрадиційні батьківські збори «Це диво я – Ваша дитина». У затишній атмосфері батьки комфортно та продуктивно спілкувалися, вільно обговорювали проблеми та висловлювали  свої думки.

 

Цінні поради щодо формування особистості дитини в сім’ї та розвитку її мовлення батьки отримали від шкільного психолога  Лілії Сергіївни та логопеда-дефектолога  Ірини Ігорівни.

Звичайно, готових рецептів та моделей виховання немає. Але прислухатися до порад фахівців все ж таки варто, щоб уникнути грубих помилок у вихованні. З цією метою педагоги організували з батьками різні форми роботи: перегляд відео та презентації, слухання притчі, проведення інтерактивної вправи «Асоціації», анкетування.

Філіжанка  кави та цукерки з побажаннями сприяли створенню гарного настрою та позитивних емоцій. А доброзичливе спілкування педагогів та батьків у дружній атмосфері вчить бути толерантними, взаємоввічливими та небайдужими до наших дітей.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *