Фізкультурно-оздоровча робота

Розмірковуєте над тим, як удосконалити організацію фізкультурно-оздоровчої роботи в дитсадку? Об’єднайте свої зусилля з колегами!  

 

У дошкільному відділенні відбулося методичне об’єднання на тему: «Фізкультурно-оздоровча робота: втілюємо комплексний підхід», мета якого розширювати знання учасників з теми; сприяти виробленню нестандартних підходів до організації фізкультурно-оздоровчої роботи, обміну досвідом.

Педагоги працювали над важливим завданням – удосконаленням фізкультурно-оздоровчої роботи у дошкільному відділенні. Заради цього ми об’єднали свої знання й зусилля. Інструктор з фізкультури Поляновська О.Г. запропонувала вправу-знайомство «Якби я була тренером..».

У кожному виді спорту, як і в кожній грі, є свої правила, що допомагають зробити їх не лише цікавими та неповторними, а й безпечними. Тож ми разом виробили правила роботи, щоб співпраця була плідною, а спілкування корисним та комфортним.

Впродовж роботи учасники методоб’єднання виконали вправи «Асоціативні картки», «Складові здоров’я», «Креативний погляд», руханку «Спортивний флеш-моб», творчу гру «Іграшки – за здоров’я!» Практичний психолог Пшоннік Л.С. запропонувала сміхотерапію.

Закінчилася наша зустріч колективною вправою на релаксацію «Я – щаслива людина».

Старший вихователь дошкільного відділення Ростопчина Н.В.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *