Прощавай букварику.

Прощавай, Букварику, в школі перший друже.
Ми тобі, Букварику, дякуємо дуже!

Здається, тільки вчора прийшли до школи на перший дзвінок наші найменші школярі, а вже – закінчують перший клас. За цей невеличкий проміжок часу діти вивчили букви, самостійно почали читати казки, оповідання, вірші. Цікавий шлях у світ знань відкрив маленьким школярам Буквар. Цей чудовий підручник повів першокласників у таємничий світ нового. Тому настав час віддати належне й Буквареві.

25 квітня у стінах нашої школи відбулося чудове свято «Прощавай, Букварику!»  З яким же нетерпінням першачки чекали цієї події! Так старанно готувалися! А як же інакше?! Адже на свято завітало стільки гостей! Це і вчителі, і учні початкових класів, батьки, бабусі та дідусі, братики й сестрички. Учні всім продемонстрували чому вони навчилися протягом свого першого шкільного року. Перед присутніми розгорнулося святкове дійство. Казкова атмосфера, жарти, веселі пісні, танці, загадки не залишили байдужими нікого.

Урочисто й цікаво пройшло прощання з Букварем в учнів перших класів. Свято закінчилось, та спогади про нього будуть з нами все життя. Гарної вам мандрівки стежинами знань, маленькі школярі!

ФОТО ЗВІТ!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *