Родинне свято

У цьому світі надзвичайно велика кількість чудес, дивовижних місць, які так і манять нас відправитись у подорож. Та як би добре не було за сімома морями, людина завжди буде прагнути повернутися до свого домашнього вогнища, до своєї сім’ї. Всі скарби світу нізащо не зрівняти з ласкавими маминими обіймами, мудрим татусевим словом.

 

Саме сім’я є найціннішим, найдорожчим для кожного з нас. Тому ми вирішили скористатися нагодою і подякувати нашим батькам та близьким на родинному святі, яке традиційно проходить щороку у всіх класах початкової ланки на День народження школи. Діти вчили вірші, готували танці та пісні, якими виражали свою любов та вдячність. Неймовірно приємно було бачити сяючі очі наших діток, які тішились тим, що їм вдалось підготувати гарне свято для своїх рідних.

Батьки ж у свою чергу готувались до ярмарку. Вражало різноманіття смаколиків, які вони приготували спеціально для цього свята.

Такі дні дарують нам багато любові, тепла та нагадують, що сім’я – це основа всього. Щиро дякуємо усім, хто допоміг нам провести цей день весело та з посмішкою!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *