Нова Українська Школа

Нова українська школа невпинно розвивається. Працювати за новим стандартом непросто, але неймовірно цікаво, адже у кожного вчителя з’явився простір для творчості та самовираження.

    От і завершився другий місяць навчання учнів 2-Б класу Володимир-Волинського ліцею «Центр освіти».

   «Я досліджую світ» – один із найцікавіших предметів нової української школи. На уроках учні не тільки здобувають нові знання, а й самі вчаться шукати потрібну інформацію,  працювати в групах, досліджувати різні факти, застосовуючи новітні технології.

  Маленькі нушенята вдало підготували проект «Пташина їдальня», результатом якого стали  дитячі малюнки, виставка власноруч зроблених книжок, зібрані колекції насіння для пернатих  і виготовлені годівнички для птахів.  Діти зрозуміли, що  природа – наш дім, а ми – дбайливі господарі у нім.                                                                                                                                                                                                                                                                                          

Цікаво пройшов 8 модельний тиждень навчання у 1 класах «Техніка, яка допомагає». Учні на уроках не лише дізналися багато цікавого про техніку, її роль у житті людини і, звичайно ж, проте, як з нею дружити, а й власноруч виготовили  з конструктора «LEGO» та  разом з батьками  змайстрували  роботи з підручного матеріалу. Кожна дитина із захопленням розповідала, з чого виготовлений робот і які функції виконує .   Такі уроки розвивають у дітей самостійність, творчість ,допитливість,сприяють більш високому розвитку  їхнього інтелекту та критичного мислення. Адже майбутнє – за нашими дітьми.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *