Конкурс читців «Батьківщина – то найкращий край»

    У такі непрості часи для нашої держав важливо виховувати в дітей почуття любові до рідної країни, гордості за свою національну приналежність. З цим завданням допомагають впоратися поетичні твори відомих українських авторів. Вони знайомлять дітей з історією, культурою нашої держави, красою її природи, традиціями нашого народ.

   28 жовтня спільно з класоводами Ільчук Л. О., Наухацькою Л. М. та вихователями Вавринюк А. П.,   Домбровською  Н. Л. було проведено конкурс  читців, у якому взяли  участь учні четвертих класів початкової школи №7 Володимирської міської ради

   Незважаючи на свій вік, учасники готувалися дуже ретельно. У виконанні юних читців звучали вірші – признання в любові до Батьківщини.

    При оцінюванні виступів журі враховувало складність твору, виразність, артистичний вигляд, акторську гру і визначило переможців. За активну участь у конкурсі були нагороджені: Інна-Марія Боганкова, Дарина Боруцька, Каміла Занько, Христина Занько(4-Бкл.), Денис Климовец, Данило Литвин, Софія Мамалига, Ангеліна Лавренюк, Станіслав Санелюк(4-Акл.).

      Цей конкурс ще раз показав, що діти вміють гарно, артистично декламувати вірші, присвячені нашій Батьківщині.

       Тож нехай вірші про рідний край надихають наших дітей на любов до Вітчизни та вселяють віру в нашу Перемогу.

   Сподіваємось, що проведення  Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек виконало своє основне завдання: розкриття функції шкільних бібліотек, об»єднання зусиль педагогічного колективу і бібліотеки щодо розвитку патріотизму підростаючої особистост,   втілення основних положень «Концепції національно-патріотичного виховання в системі освіти України», про що наголошувалося в рекомендаціях до проведення  Всеукраїнського  місячника.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *