Підсумки тижня творчості й дозвілля

Творчість – це діяльність людини, спрямована на створення чогось нового, дивовижного, відмінного по своїй суті від попереднього. Однією з характеристик творчості є те, що вона приносить задоволення.  Ось і учні нашого ліцею також отримали задоволення від проведення у стінах нашого освітнього закладу тижня творчості й дозвілля  з 13 по 17 грудня.

Тиждень видався надзвичайно креативним та насиченим. Протягом цього часу було організовано та проведено багато різноманітних та цікавих заходів, акцій, майстер-класів.  Розпочався тиждень творчості й дозвілля випуском інформаційного вісника «У звичаях й традиціях народу душу України ти впізнай» та оформленням інформаційного стенду «Калейдоскоп зимових свят».

 Протягом тижня учні мали можливість оформити класні кімнати з нагоди прийдешніх свят за темою «Зима – казкова чарівниця», а також взяли участь у створенні святкової фотозони у холі ліцею «Зимова казка стукає у двері» із встановленням новорічної ялинки. Не обійшовся тиждень творчості й дозвілля без запальних танцювальних флешмобів.

Все-таки, без новітніх інформаційних технологій немає майбутнього, і це довели наші учні, що взяли участь у веб-квесті «Лабіринтами Інтернету» та у майстер-класі з робототехніки «Вперед! До майбутнього!».

Свою фантазію учні 5-6 класів мали можливість проявити у творчій майстерні «Символ 2022 року» під час виготовлення новорічних сувенірів-тигренят.

Та найемоційнішим, найочікуванішим став День Святого Миколая «Чудотворцю Миколай, ти усіх оберігай», в ході якого було проведено акцію «Миколай-Миколай, ти до нас завітай» (святкові вітання учнів та працівників ліцею від Миколая), відео-вітання директора ліцею з нагоди новорічно-різдвяних свят «Святкового настрою», акцію «Миколай крокує світом» (привітання з солодкими подарунками учнів ліцею) та ярмарок «У світі дитячої творчості». Святковим доповненням дня стали музичні перерви.

Протягом тижня були проведені акції «Побажай з нагоди свята» (виготовлення листівки з побажаннями від учнів та працівників ліцею) та «Від щирих дитячих сердець» (виготовлення сувенірів, листівок для військовослужбовців з нагоди зимових свят).

Насправді, тиждень творчості й дозвілля не лишив байдужим нікого, подарував позитивні емоції та налаштував усіх на святковий настрій з нагоди прийдешніх свят.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *