Шановні колеги, ветерани праці, випускники, батьки, учні!

Щирі вітання всім, хто впродовж багатьох років творив історію закладу, доклав вагомих зусиль для того, щоб у жовтні 2022 року нам виповнилося 60.

     Ювілей – приємна й водночас відповідальна подія, що потребує уважного осмислення пройденого шляху і перспективного погляду в майбутнє. У межах людського життя – це ціла вічність, сповнена великих поривань і звершень, плідної праці й творчих буднів. У межах історії – це вік поважний і солідний, який дає підстави говорити про гідний, щонайвищої оцінки педагогічний досвід. Але водночас – це вік молодий, достатній для того, щоб впевнено йти вперед, здобуваючи нові перемоги.

     За останні роки завдяки реформі Нової української школи ми значно поліпшили матеріально-технічну базу закладу й оснастили його відповідно до сучасних вимог. Нині наш ліцей є одним із кращих освітніх закладів України. Ми прагнемо створити комфортні умови для кожної дитини, де освітній процес базується на новітніх дослідженнях у галузі дитячої педагогіки й психології, де важливу роль відіграють не тільки показники успішності, а також всебічний особистісний розвиток, панує атмосфера поваги до прав дитини, її здібностей.

     На жаль, наше свято проходить у складний воєнний час, і ми не можемо відзначати його урочисто. Але попри все ми не втрачаємо надії і віри в наше майбутнє.

     Данину глибокої поваги прийміть усі, хто творить Людину, щодня сіючи зерна розумного, доброго, вічного, хто збагачував славу і честь закладу, створював традиції та закладав фундамент на майбутнє. Згадаймо про тих, кого вже немає сьогодні серед нас, але вони залишилися в добрій пам’яті тих, з ким працювали, навчали, творили.

     Подяка батькам за конструктивне партнерство, обслуговуючому персоналу, працівникам бухгалтерії, харчоблоку, медичній службі – за невтомну, сумлінну працю, відповідальність, людяність, щедрість душі.

      Нехай всі наші починання будуть успішними, а життєвий оптимізм приносить упевненість у завтрашньому дні, кожен відчує себе в стінах рідної школи захищеним і щасливим!

     З Днем народження, рідна школо!!!!

Валентин ВІРКОВСЬКИЙ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *