Завершення І кола сезону 2022-2023 року Чемпіонату України з футболу серед жіночих команд Вищої ліги

16 грудня у стінах нашого закладу освіти лунали гучні фанфари, адже гравчині нашого футбольного клубу «Ладомир» завершили І коло сезону 2022-2023 року Чемпіонату України з футболу серед жіночих команд Вищої ліги.

Для когось ця подія може здатися не надто значною, проте це абсолютно не так. Для нас – це черговий масштабний крок у підкоренні вершин Вищої ліги. За результатами футбольних поєдинків цього сезону наша команда впевнено посіла шосте місце ( з дванадцяти) у турнірній таблиці серед жіночих команд Вищої ліги сезону 2022-2023 року.

Привітати футболісток команди «Ладомир» зібрались почесні гості, меценати, які звикли допомагати не словом, а ділом, і, які не лише сказали багато приємних слів на підтримку наших дівчат, а й урочисто вручили посвідчення майстрів спорту України двом гравчиням: Вікторії Гірин та Тетяні Аполлоніній , а також грошові винагороди.

Не обійшлось, звичайно, і без нагороджень наших футболісток окремими номінаціями: «Кращий воротар» команди – Варвара Новікова, «Кращий захисник» – Тетяна Аполлоніна, «Кращий гравець середньої лінії» – Мирослава Невар, «Кращий нападник» – Вікторія Гірин.

Гордимося, що наші ладомирчанки попри те, що конкуренція інших футбольних клубів досить серйозна, не зупиняються на досягнутому і постійно вдосконалюють свою професійну спортивну майстерність, силу духу та витривалість.

Цей вечір, дійсно, промайнув у теплій, родинній атмосфері, був наповнений щирими емоціями та усмішками. Маємо надію, що ще не раз нам доведеться зібратися такою ж дружною компанією та відзначати чергові досягнення жіночої футбольної команди «Ладомир».

«До нових зустрічей!» – говоримо усім: гравчиням, меценатам, друзям та гарантам. Впевненого старту, ЖФК «Ладомир», у новому сезоні!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *