З Новим роком та Різдвом Христовим!

Традиційно на порозі Нового року ми підводимо підсумки пройденого.  2022рік  змінив кожного з нас, загартував, поставив нові пріоритети і показав, що ми набагато сильніші, ніж очікували.  Ми навчились  швидко пристосовуватись до змін і долати труднощі, знаходити вихід із складних ситуацій, гуртуватись навколо спільної мети.  Цьогоріч замість організації  новорічний та різдвяних  святкувань  ми всі активно допомагаємо  ЗСУ.

Новий 2023 рік українці зустрічатимуть по-різному: хтось на передовій, хтось за кордоном, хтось не у власній оселі…    Та в Новий рік ми входимо із новими сподіваннями на добрі зміни, на якнайшвидшу перемогу над ворогом, на мирне і щасливе  життя. Чи справдяться наші сподівання – залежить, передусім, від кожного з нас – від нашої відповідальності, життєвої позиції, розуму, щоденної кропіткої праці.  

Нехай же новорічні та різдвяні свята наповнять серця життєдайною вірою та любов’ю, принесуть у кожну оселю родинне тепло і злагоду, щедро обдарують міцним здоров’ям, добробутом та Божою ласкою.  

 З Новим роком та Різдвом Христовим!

                                                                                                        Валентин ВІРКОВСЬКИЙ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *