Завершення фінального етапу Чемпіонату України з футзалу

Ось і завершився фінальний етап Чемпіонату України з футзалу серед дівочих команд 2010-2011 років народження, що відбувався у нашому славному княжому місті з 21 по 23 квітня. У цих змаганнях взяли участь 7 найсильніших команд з різних куточків України:

команда дитячо-юнацької спортивної школи селища міського типу Маневичі;

команда дитячо-юнацької спортивної школи міста Конотоп;

команда дитячо-юнацької спортивної школи міста Гребінка;

команда закладу позашкільної освіти «Дитячо-юнацька спортивна школа ім. Бутовського»;

команда Дитячо-юнацького футбольного клубу «Чорноморець» міста Одеса;

команда Спеціалізованої дитячо-юнацької школи олімпійського резерву «Юність» міста Чернігів та команда «Ладомир» міста Володимир.

Розпочався перший день футзальних баталій з теплого привітання Голови жіночого комітету Асоціації футзалу України – Володимира Леонідовича Жили, начальника відділу молодіжної політики та спорту управління з гуманітарних питань – Вячеслава Миколайовича Петрука та директора Володимир-Волинського ліцею «Центр освіти» Волинської обласної ради – Валентина Петровича Вірковського.

За результатами усіх ігор фінального етапу переможцями стали юні гравчині команди дитячо-юнацької спортивної школи селища міського типу Маневичі. “Срібло” вибороли спортсменки нашої команди “Ладомир” та бронзовими призерами стала команда Дитячо-юнацького футбольного клубу «Чорноморець» міста Одеса.

Приємним моментом завершального дня змагань стало нагородження президентом Асоціації футзалу України – Сергієм Васильовичем Владикою та міським головою – Ігорем Анатолійовичем Пальонкою нашої жіночої футбольної команди “Ладомир” Кубком Чемпіонів України з футзалу серед жіночих команд Вищої ліги сезону 2022-2023 років.

Ще раз вітаємо з перемогою наших лідерів змагань, а всім учасникам від душі бажаємо ніколи не сумніватися в своїх силах і прагненнях, завжди боротися до кінця і вірити в успіх, постійно працювати над собою і сміливо долати будь-який свій страх. І нехай буде так: чим далі, тим більше перемог і гідних нагород! До нових зустрічей!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *