Важлива зустріч

Більше року минуло з початку російсько-української війни… І хоч ми знаходимось в тилу, проте знати основи, як убезпечити себе, надавати потерпілим першу допомогу, необхідно усім.

Саме тому сьогодні у наш ліцей завітали гості з добровольчого формування територіальної оборони – Віктор Лавренюк, Борис Тарасюк та Валерій Рясний. В ході проведення заняття «Мінна безпека. Домедична допомога» ліцеїсти 11-х класів мали змогу ознайомитись з основними видами вибухо-небезпечних предметів, з планом дій при виявленні таких знахідок; зі складом аптечки домедичної допомоги, варіантами надання першої медичної допомоги у різних ситуаціях: коли потерпілий в свідомості та у непритомному стані; коли наявна аптечка та при її відсутності. Гості навчили учнів правильно оглядати потерпілого, накладати турнікет та розповіли, як його можна виготовити з підручних засобів. Крім того, вони наголосили про важливість вчасного реагування після сигналу повітряної тривоги, а також відповіли на запитання наших ліцеїстів.

Щиро дякуємо представникам ТрО за нагоду дізнатись з перших уст важливу інформацію, що стосується нашої безпеки. Надіємось, що уже скоро ми усі житимемо під мирним небом, а воєнні жахи лишаться позаду

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *