28-ма річниця прийняття Конституції України

28 червня 2024 року ми відзначаємо 28 річницю прийняття Конституції України, яка стала ядром консолідації українського суспільства. Цей документ є основним законом і моральним орієнтиром для громадян України, юридично закріплює незмінний упродовж століть цивілізаційний вибір Українського народу.
Сповідуючи цінності демократії , верховенства права, рівності громадян, незалежності, територіальної цілісності своєї держави, українцям вдалося створити незалежну європейську державу. Московія своєї цивілізації так і не створила, тому зазіхає на чужу. Московська влада завжди робила і робить спроби привласнити нашу історію, поцупити наші надбання, наших людей , дітей, наше майбутнє. Свій цивілізаційний вибір ми вкотре змушені
відстоювати у збройній боротьбі проти московської агресії.
В умовах нашої боротьби і на тлі незліченних злочинів окупантів, цінності, закладені в Основному Законі, для кожного українця набувають ще вагомішого і більш глибинного змісту.
Конституційний обов’язок щодо захисту України, її незалежності та територіальної цілісності, шанування її державних символів, забезпечення економічної та інформаційної безпеки йде від серця кожного українця., виходить з глибин нашої історії та передається з покоління в покоління. Дієвість цієї норми Конституції українці демонструють на практиці впродовж вже понад 10 років війни, яку рф розв’язала і веде проти України. Ми протистоїмо агресору, який зневажає юридичні норми, міжнародне право, за підтримки закордонних партнерів наближаємо нашу перемогу Перемогу, а держава-терорист буде притягнута до відповідальності.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *