Зустріч з вогнеборцями

З метою навчання підростаючого покоління основам безпеки життєдіяльності та правильним діям в умовах небезпеки, у рамках тижня знань з безпеки життєдіяльності дітей  для вихованців 8-11 класів було організовано зустріч з пожежниками 7-ої державної пожежно-рятувальної частини.

Вихованці нашого навчального закладу мали змогу дізнатись, як недбалість дорослих і пустощі дітей призводять до пожеж, про випадки небезпечних ситуацій на території міста та району, причини їх виникнення, а також ознайомились з  правилами безпечного поводження у побуті та на вулиці. Під час цієї зустрічі рятувальники продемонстрували дітям  пожежно-рятувальне обладнання та автомобілі, якими користуються місцеві вогнеборці.

Дуже сподобалось нашим школярам спробувати себе в ролі рятувальника під час лекції, у ході якої вихованці 9-11 класів продемонстрували дії, яких слід дотримуватись під час надання першої допомоги потерпілим у випадках надзвичайних ситуацій.

Сподіваємося, що такі зустрічі надовго запам’ятаються нашим вихованцям. Проведення подібних пізнавальних заходів, безумовно, залишає свій слід у свідомості кожної дитини.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *