Пам’ять про тих, хто віддав все для України

20 лютого – скорботний день для кожного українця. Ми низько схиляємо голови,  вшановуючи  подвиг учасників Революції гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні.

Немає жителя в Україні, який би не знав про трагедію, що сталася три роки тому  у мирний, цивілізований час ХХІ століття . У Києві  – самому серці України – скоєно масовий розстріл людей. «Небесною Cотнею» зараз називають загиблих учасників подій на Майдані –  масових акцій протесту впродовж зими 2013-2014 років. Вважають, що їхні душі потрапили до раю, з неба, Сотня продовжує охороняти Україну. Сотні історій, сотні людських життів, сотні героїв! Сьогодні ми їх згадуємо, бо не маємо права забувати!

Це дуже болюча тема для кожного із вихованців та працівників нашої школи. В інформаційно-бібліотечному центрі була створена виставка-хроніка подій «Доки є небо синє, доки серця палають, доки пшеницю сіють, Герої не вмирають».

Вихованці 5-А, 6-А класів, спільно з бібліотекарями інформаційно-бібліотечного центру та  вчителем історії Шевчук М.В.  провели годину Пам’яті Героїв Небесної Сотні.

Ми повинні завжди пам’ятати про цих мужніх людей, які не боялись померти за Україну… Пам’ятати і розповідати  про них.

Незважаючи на усі негаразди,  що відбуваються зараз, всі ми прагнемо одного: миру, спокою, міцної та квітучої держави, чистого неба над головою.

                                                                     Завідувач шкільної бібліотеки Г. О. Гудим

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *