Привітання директора

Вересневе свято День знань є символом мудрості і доброти, з якого починається дорога в майбутнє для кожного з нас. Це свято всіх тих, хто вчиться і хто навчає, хто спонукає до творчості й спортивних перемог, хто допомагає зрозуміти прості та вічні істини, завдяки яким з маленької людини формується особистість, патріот і громадянин України.

Особливим, радісним та хвилюючим цей день є для першокласників, які крокуватимуть стежинами знань до нових відкриттів та звершень.
Не менш важливим він є і для одинадцятикласників, яким доведеться багато і наполегливо працювати, щоб стати конкурентоспроможними випускниками й продовжити навчання в омріяному виші, щоб діяти і жити, адже знання дають людині впевненість і свободу у виборі життєвого шляху, можливість домогтися успіху і реалізувати свої здібності.

Глибоко переконаний, що зерна науки проростуть у ваших юних душах урожаєм мудрості та натхнення. Тож нехай дорога до знань буде успішною, плідною, цікавою, сповненою приємних несподіванок і нових вражень.

Бажаю всім здоров’я, невичерпної енергії, натхнення і терпіння у новому навчальному році.

Валентин Вірковський

ФОТОЗВІТ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *