Літня школа 2019

З метою надати додаткові освітні можливості школярам на базі ліцею з 3 по 7 червня була організована Літня школа для учнів 1-3-х класів. Це є інноваційна модель освіти, яка ефективно поєднує інтенсивний духовний, фізичний,  інтелектуальний розвиток і самореалізацію творчого потенціалу кожного з її учасників. Окрім того, це чудова можливість весело, цікаво та з користю провести час у колі друзів.

         Кожна вікова група працювала згідно заздалегідь спланованого та затвердженого плану роботи. Особлива увага приділялась заходам краєзнавчого напрямку. Для дітей були проведені цікаві та пізнавальні екскурсії в історичний музей, у парк «Слов’янський», у Зимненський Святогорський Успенський монастир, на метеорологічну станцію. Учасники Літньої школи відвідали кінний клуб «Clover land», познайомилися із роботою культурно-мистецького центру, художньої школи та пожежної частини. Бажаючі мали змогу отримати індивідуальні консультації логопеда та вчителя іноземної мови.

         У Літній школі були створені умови для росту та реалізації власних можливостей школярів. Всі заходи спрямовані на розвиток критичного мислення і творчих здібностей дітей та на формування дослідницьких вмінь і навичок.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *