Що про вас може розповісти ваша парасолька: унікальний тест

Чорна парасолька у прагматиків, зі стразами – у перфекціоністів

У природи немає поганої погоди,якщо ви правильно екіпіровані. У холодну пору року невід’ємний елемент цієї екіпіровки-парасолька, яка захистить і від дощу,і від мокрого снігу. Але є у неї не тільки чисто утилітарне призначення. З її допомогою можна заявити оточуючим про особливості свого Я.Так хто ж ховається під парасолькою?

1. Ви приймаєте світ і людей такими, якими вони є, і у вас зовсім немає ілюзій з цього приводу. Ви рідко розчаровуєтеся,тому що у вас немає звички зачаровуватися. Вам краще домовлятися і йти на компроміс,ніж губитися в здогадах і фантазувати. Так і ваші якості деяких можуть захоплювати, інших дратувати,але вам з цим “набором” зручно жити, і на цьому крапка. Ви ,звичайно, можете послухати, що скажуть інші, але рішення приймаєте виключно самостійно.

2. Ви любите бути в центрі уваги в будь-якій компанії, всіх подій і навіть якщо просто гуляєте по місту. Вам важко собі уявити, як це взагалі можливо – бажати усамітнення, тиші і спокою. Вас іноді буває занадто багато, але це нікого не бентежить і не дратує, адже саме в цьому ваше покликання – привертати увагу, бути яскравими і епатувати.

3. Ви вічний енерджайзер. І як у вас тільки вистачає оптимізму і позитиву на всіх і вся? Оточуючих вас людей завжди дивувало, як же вам вдається знаходити гарне навіть у тому, де, здавалося, його немає зовсім. Вам чарівним чином вдається самий похмурий і сумний день зробити радісним і яскравим. І ваш головний життєвий девіз: “Не чекайте дива – чудіть самі!”.

4. Ви – чесна, відкрита і зрозуміла людина. А часом буваєте дуже вже прямолінійні і говорите те, що хочете сказати, без завуальованих мотивів і підтекстів. Звичайно, це може далеко не всім бути до душі, але вам це і не потрібно, і вашою улюбленою фразою цілком може бути: “Я ж не стодоларова купюра, щоб всім подобатися”. Сил, впертості і терпіння вам вже точно не позичати.

5. Шалено креативна, талановита, неординарна особистість. Ви можете бути дизайнером, модельєром, художником, натхненником. Творити і витворяти – це ваше покликання, і дуже вже сподіваємося, що так воно і є, адже ви цим умінням наповнюєте світ прекрасним. Найчарівніше те, що ви створюєте атмосферу свята і творчості всюди, де тільки з’являєтеся. Але намагайтеся завжди знаходити час для підзарядки, інакше можна швидко розтратити всю свою енергію.

6. Романтичність – ось слово, яке вам дуже підходить, нехай навіть цього і не видно з першого погляду. Ви любите читати вірші і гуляти по нічному місту, дивитися у вікно і ходити в театр. Вас дуже легко образити, хоча ви цього нікому ніколи і не покажите. І у вас є унікальна здатність – помічати в оточуючих те, що інші не бачать, і розкривати чужі таланти. Не бійтеся тільки показувати свої світи.

7. Іноді може скластися таке враження, що ви самі по собі, вас дуже складно зрозуміти і розгадати. Але за всією цією скритністю і замкнутістю ховається пристрасна натура. Ось дуже вже цікаво, куди ви спрямовуєте всю вашу енергію, силу і міць. Адже весь цей потенціал потрібно використовувати, тоді це буде на благо і не стане вас підточувати зсередини.

8. Ви вмієте витрачати гроші, і, так, робите це красиво і вишукано. Ви знаєте толк в ексклюзивних речах і у вас є природжене почуття смаку. Ви вже точно не будете погоджуватися на що попало, і вам дуже близько висловлювання Омара Хаяма: “Ти краще будь голодним, аніж що-небудь їж, і краще будь один, ніж разом з ким попало”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *