Вікторина

«Природа просить порятунку» до Всесвітнього дня Землі

У нас тільки одна планета…

І якщо ми будемо бережно до неї ставитись,

То вона буде добре ставитися до нас.

А якщо ні, то, що ж, подивіться навколо

 і  ви побачите, що відбувається…

Питання проблем екології та збереження планети Земля для комфортного проживання всіх живих організмів – надзвичайно актуальне зараз. Адже зміни погодніх умов та клімату може відчути кожен із нас, незалежно від віку. Екологи, захисники природи б’ють на сполох. Ситуація з екологією невтішна. Нестача питної води, забруднення вод Світового океану, нещадна вирубка лісів, осушення водойм, надмірна забудова природоохоронних територій, брак їжі, військові конфлікти – проблеми, які, на жаль, є актуальні зараз.

Кожен із нас може робити маленькі кроки для збереження довкілля, тоді наша Земля стане більш комфортною для проживання, адже все починається змалку, із кроків кожного…

Вихованці 3-Б класу спільно з педагогом-організатором та бібліотекарями ліцею провели вікторину «Природа просить порятунку». Учні переглянули презентацію, дізнались важливу інформацію про  правильне сортування сміття, про те, які відходи є найбільш небезпечними. Сподіваємось, що ця інформація буде корисною у майбутньому для підростаючого  покоління. І ми зможемо й надалі чути спів птахів у гаях та лісах, милуватись красою квітів довкола, дихати чистим хвойним повітрям на прогулянках у лісі, пити чисту воду..

Завідувач  інформаційно-бібліотечного центру  Гудим Г.О.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *