Завершення спортивних змагань !

29 травня 2021 року завершилось ряд спортивних змагань всеукраїнського рівня:

1. Чемпіонат України з футболу дитячо-юнацької футбольної ліги в результаті якого юнацькі команди «ВІК-ВОЛИНЬ» Володимир-Волинського ліцею «Центр освіти» Волинської обласної ради зайняли загальнокомандне 3 місце в Еліт–лізі Чемпіонату.

2. Жіноча футбольна команда «Ладомир» зайняла 4 місце у Чемпіонаті України з футболу Вищої ліги серед жіночих команд сезону 2020-2021 років. Команда «Ладомир» вже третій сезон представляє місто Володимир-Волинський та Волинь у Прем’єр Лізі України жіночого футболу. В команді «Ладомир» грають, в основному, учениці та випускниці ліцею. В команді 15 дівчат, які є членами збірних команд України у своїх вікових групах.

З 05.06.2021 року по 12.06.2021 року троє гравчинь «Ладомиру»: Гірин Вікторію, Шайнюк Марину, Перевізник Христину викликали в національну жіночу збірну команду України для участі у навчально-тренувальному зборі та міжнародному товариському матчі з футболу з національною жіночою збірною Японії у м. Хіросіма.

Бажаємо усім нашим командам юнаків та дівчат не зупинятись на досягнутому, йти до нових перемог. Колектив ліцею щиро вболіває за успіхи наших футболістів і завжди підтримує їх.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *