“Щедрик-щедрик-щедрівочка…
Прилетіла Ластівочка,
Стала собі щебетати –
Господаря викликати…”

Дійсно, саме сьогодні, згідно народних традицій, щедрувальники ходять від хати до хати вітати українські родини з нагоди різдвяних свят. Саме напередодні «другого празника» – Святого Василя – учні нашого ліцею мали змогу віншувати з Різдвом Христовим та Святвечором пенсіонерів та одиноких громадян Володимир-Волинського територіального центру соціального обслуговування.
Колядки, щедрівки, народні танці, гра на музичних інструментах, щирі побажання лунали сьогодні у стінах Центру, даруючи усім слухачам святкову атмосферу та гарний настрій. Безперечно, у кожної людини, що опинилася у Центрі для людей похилого віку, своя історія, сумна та не проста. І хоч їх відвідують рідні та знайомі, проте, сьогодні, завдяки щирим дитячим голосам, теплим акордам, запальним танцям, побажанням від щирого серця, наше старше покоління змогло на мить забути про свої біди, хвороби та просто порадіти яскравим дитячим виступам.
Тож, сердечно вітаємо усіх з нагоди прийдешніх свят! Нехай Щедрий вечір буде, дійсно, щедрим на добро, здоров’я та благополуччя!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *