Вітаємо з початком нового навчального року!

День знань – це тепле та водночас хвилююче свято нашої шкільної родини, яка знову прийняла у свої обійми ліцеїстів, таких красивих, радісних.
Ця шкільна традиція є чудовим святом, яке неможливо порівняти ні з яким іншим. Воно незабутнє, воно чарівне. Діти чекають його з нетерпінням. Адже цей день – це зустріч з друзями, учителями, радість від спілкування, знайомство з новими навчальними предметами, пізнання невідомого і цікавого.
На превеликий жаль, новий 2022-2023 навчальний рік розпочинається в умовах війни, у часи, коли Україна вистоює у протистоянні з однією з найпотужніших армій світу, заплативши за це тисячами людських життів.
Дуже прикро, що наші учні сьогодні змушені прислухатися не лише до звучання шкільного дзвоника, а й тривожних сирен, які сповіщають про небезпеку. Тому цьогорічний День знань поєднав у собі урочисту лінійку з уроками безпеки на випадок евакуації.
Ми щиро віримо, що невдовзі наші ліцеїсти зможуть навчатися уже під мирним небом, а для цього кожен з нас повинен працювати на своєму фронті, забезпечуючи нашу спільну перемогу! З початком нового навчального року! Успіхів, перемоги та миру!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *