Щирі вітання з днем працівника освіти

Сьогоднішні події наклали свій відбиток на всі сфери життя,  не є винятком освіта та наш начальний заклад.  Ми вперше відзначаємо День  працівника освіти в умовах війни, і я пишаюсь кожним із вас, адже залишаючись в Україні,  ви демонструєте  справжню відданість своїй  професії, продовжуєте  працювати навіть у найскладніших  умовах.

Я щиро вітаю вас із професійним святом – Днем працівника освіти, яке об’єднує всіх, хто допомагає молоді відкривати скарбницю знань, організовувати  харчування, забезпечувати  комфорт і чистоту  закладу. Саме ваша наполеглива праця, добросовісне служіння справі, невтомний творчий пошук і високий професіоналізм допомагають молодому поколінню обрати свій життєвий шлях. В Україні сьогодні немає родин, яких би не торкнулася війна, і ми маємо бути мужніми, щоб вистояти, щоб перемогти, щоб жити, щоб  майбутнє наших дітей було щасливим.

Від щирого серця бажаю кожному з вас  міцного здоров’я, віри, терпіння, добра і благополуччя. Нехай мирний день  прийде якнайшвидше!

Валентин Вірковський

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *