Компанія VENCON розпочинає конкурс

Компанія VENCON розпочинає конкурс на вручення грантових виплат для учнів і студентів. Грант буде розподілений між трьома призовими місцями. За перше місце учасник отримує 12000 грн, наступне - 6000 грн, за останнє призове місце - 3000 грн Ви також можете стати лауреатом цього конкурсу і поборотися за перше місце.

 Цей грант створений з метою розвитку рівня екологічної освіти серед нового покоління нашої. Компанія VENCON вважає, що гарне майбутнє народу перебуває в руках підростаючого покоління. Гарна екологія забезпечує здоров'я нації, тому люди щасливіші. Крім того, безпека людей, підвищує їх продуктивність, що також має важливе значення в життєзабезпеченні держави. Команда VENCON сподівається, що цей проект зробить свій вклад у розвиток екологічної культури серед молоді України. 
 
 
Цікаво, що в нашій країні молоді громадяни все менше і менше цікавляться інженерією. Але, саме інженерія допомагає відповісти на безліч питань пов'язаних як з повсякденним життям, так і з світовими проблемами. Ось приклад того, як в повсякденному житті можуть стати в нагоді інженерні рішення. Однак і міжнародні,світові, національні проекти створюють такі ж інженери. В Україні набирає популярність: Інженерна екологія. Яка вивчає і забезпечує функціонування природно-промислових систем.
 
Деталі за умовами гранту можете знайти на сторінці гранту.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *