Зоряні обрії

«Україно, люба!

Ти ще жити будеш,

Бо твої таланти золоті ростуть!

Наче квіти красні, ці маленькі люди

На твоєму полі, глянь, уже цвітуть!»

– ці рядочки якнайкраще характеризують талановитих вихованців нашого навчального закладу, які були нагороджені преміями  за свої успіхи у навчанні, спорті, художній самодіяльності.

Преміювання відбувалось 14 лютого у два етапи. На 13.30 у актовому залі школи відбувся  фестиваль інтелектуально та творчо обдарованих особистостей «Зоряні обрії» для вихованців початкової ланки школи. Під час цього дійства свої таланти продемонструвало «Сузір’я музик», яке представило увазі глядачів гру на сопілках (Сакидон Н., Бартаков М., Свір-Зайчук І.) та фортепіано (Кирилова М.). Нікого не залишили байдужими запальні виступи хореографічного колективу школи, що утворює  «Сузір’я танцю». Крім цього під час свята лунали милі дитячі голоси «Співочого сузір’я», а саме вокальної групи «Грайлики» та Войтюк Б.. На фестивалі було присутнім і «Сузір’я інтелектуальне», яке утворюють відмінники навчання та учасники олімпіад.

Наступне нагородження відбулось о 15.45 у шкільній їдальні, що носило назву «Вернісаж особистостей». Зіркова тематика на цьому не закінчилась, адже  до преміювання були представлені три сузір’я: «Інтелектуальне», «Мистецько-артистичне» та «Спортивне». Не обійшлось тут без цікавих захоплюючих номерів: свої хімічні експерименти  продемонстрували Гринюк С., Андрощук М., Глова А. під керівництвом  вчителя хімії Гися Ю.В..; справжній шедевр у всіх на очах створили Семенчук Р., Дорецька О., Грабовський Т., Шаталова А. на чолі з керівником художньої студії Ничипоруком А.С.;  танцюристи хореографічного колективу «Арабеск» разом із керівником Глушук-Боярською А.О. приголомшили глядачів своїми  запальними танцями; своїми показовими  виступами дивували юні боксери Герасимчук Д., Кальчук Д., Бадзюнь В., Оласюк М. та баскетболіст Юзепчук П.. На завершення свята кожен почув для себе астрологічне  передбачення на 2017 рік.

Хочеться побажати нашим талановитим вихованцям ніколи не зупинятися на досягнутому, надалі розвивати усі свої здібності так, щоб удача і натхнення ніколи їх не залишали на життєвій дорозі.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *