Тато, мама, я – спортивна сім’я!

У п’ятницю родини наших вихованців  показали справжній приклад єднання та взаєморозуміння, взявши участь у веселому святі «Тато, мама я – спортивна сім’я». Назва дійства – говорить сама за себе.

Свято стало одним із найулюбленіших для дітей та дорослих. Адже за щоденними клопотами родині не так вже й часто трапляється нагода разом провести час, дружньо позмагатися і відчути себе єдиною командою.

У ході спортивно-розважальної програми  було проведено 5 естафет, в яких змагались такі сім’ї: Вощинчуків, Бартакових, Шелепін, Грабовських, Панасевичів, Шумовських, Асмолкових.

Варто зазначити, що поразок не було. Адже чи можна програти, коли отримуєш безліч позитиву і хочеться сміятися? Звичайно, ні! А от переможці визначилися: І місце виборола команда сім’ї Панасевичів, ІІ місце – сім’я Вощинчуків, ІІІ місце – сім’я Шелепін. З чим їх і вітаємо.

Отож, зичимо нашим сім’ям завжди бути здоровими, спортивними та найдружнішими родинами на світі! А сім’я Панасевичів представлятиме нашу школу 11 березня  у спортивних змаганнях «Тато, мама, я – спортивна сім’я» на міському рівні, тому хочеться їм побажати удачі, витривалості і, звичайно, перемоги.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *