Вітаємо з перемогою у фінальному етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту наукових робіт!

10-14 квітня 2017 року в м. Києві відбувся фінал Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук у відділенні хімії та біології.

Юні хіміки та біологи з усієї України демонстрували навчальні досягнення, пропонували на розгляд журі наукові дослідження. Фінальний етап передбачав заочне оцінювання наукових робіт, написання контрольної роботи з базової дисципліни, захист науково-дослідницьких робіт.

Гідно пройшовши усі випробування, ІІ місце у секції хімії здобув Шевчук Олександр, учень 11-В класу Володимир-Волинської спеціалізованої школи-інтернату І-ІІІ ступенів «Центр освіти та соціально-педагогічної підтримки» (науковий керівник –  Гись Юрій Васильович).

Одинадцятикласник представив актуальну та перспективну  наукову роботу, в якій науково обґрунтовано та описано реакції комплексоутворення та синтез сполук ванадилу з S-похідними піримідину, які проявляють антивірусну, протиракову дію.

Вітаємо Олександра із перемогою! Бажаємо нових наукових знахідок, інтелектуального визнання, успіхів в обраній сфері діяльності!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *