Бути ініціативним!

Поет  і  філософ Ральф Емерсон колись казав: « Жодне велике відкриття не було зроблено без ініціативи». Це так, адже  нові ідеї потрібні скрізь і завжди. Бути ініціативними, активними, не боятися презентувати свої ідеї закликав наших вихованців на своїй пізнавальній лекції керівник Нововолинського молодіжного центру «Нові крила»   Павло Медина. Під час цього заходу  учні мали змогу дізнатися про молодіжні громадські організації, про важливість участі в них, про проекти та реалізовані цілі молодіжного центру.

Анастасія Азанова, громадська діячка нашого міста,  ознайомила з діяльністю «Креативної студії» м. Володимира – Волинського, а  Олена Кандиба –  з програмою  «Агенти змін», у ході яких діти переглянули презентацію про громадську діяльність інших дітей такого ж віку в різних містах України, заходи, організовані в нашому місті.

«Будь-яка ідея може бути реалізована» – це було гаслом  пізнавального заходу. Маємо надію, що інформація, яка прозвучала для наших вихованців, буде для них корисною та дасть їм поштовх брати активну  участь у житті свого населеного пункту.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *