Мрії четвертокласників.

Усі учні 4-их класів успішно справилися із завданнями Державної підсумкової атестації, яка в цьому навчальному  році здійснювалась з метою внутрішнього моніторингу якості освіти. Цікаві та оригінальні думки висловили діти при написанні творчого завдання « Школа у моєму житті» та « Ким я мрію стати».

Козачук Маргарита,учениця 4-А класу

Для всіх дітей слово школа має різне значення, а от для мене  – це слово означає рідний дім. А чому саме, я вам зараз розповім.

У школі кожного дня мене чекає багато друзів і дорога мені вчителька. У цьому гомінкому вулику мене вчать доброти, любові, поваги до старших і розуму.

Я люблю свою школу і кожного дня поспішаю в її обійми.

Віжанська Єлизавета, учениця 4-А класу

Для мене школа – це моє дитинство.

У школі я не тільки здобуваю знання, а й вчуся безпечно жити, дружити, розвиваю свої таланти та здібності. Моя школа найкраща! Адже тут є привітні, розумні, чудові вчителі і вихователі, а ще дружелюбні  та щирі однокласники. Школа  забезпечена усім, що потрібно для старанних учнів.

Я хочу, щоб дітям, які тут навчаються і будуть навчатись, школа стала другою рідною домівкою. Я люблю свою шкільну родину!

Кучер Юрія-Марія, учениця 4-А класу

Мене звуть Юрія. Я навчаюся у спеціалізованій школі-інтернаті. В цій школі мені вчитися  до вподоби. Ви запитаєте чому ? Зараз почуєте мою розповідь про шкільне життя.

Я вчуся добре. Маю гарні оцінки. Вчуся тут хоч недовго, але вже звикла. Я люблю ходити до школи, щоб отримувати все нові й нові знання. Коли я виросту, то мрію стати класним керівником початкової ланки. Мені цікаво, як я буду навчати дітей  ? Якою я буду вчителькою  ?Чи поважатимуть мене діти? До школи я поспішаю щодня, щоб не пропустити цікавої теми.

На мою думку ,вчитися потрібно, щоб отримувати ґрунтовні знання і мати вищу освіту.

Яцук Іван, учень 4-А класу

Кожна дитина має свою мрію на майбутнє. Я мрію стати відомим інженером – конструктором.

А чому саме ним ?  Тому що це дуже цікаво. Я вважаю, що він виготовляє машини на замовлення. А коли є можливість, то сам складає їх. Винахідливо тому, що інженер-конструктор має мати дуже глибокі знання. Ти їздиш за кордон і дізнаєшся про нові технології.    А найголовніше – це дуже цікаво.

Ось чому я мрію стати саме ним.

           Ткачик Софія, учениця  4-Б класу

У всіх людей є власна мрія. Я хочу стати дизайнером інтер’єру. Ця професія допомагає людям тим, що , коли вони приходять у свій будинок, їм стає затишно і комфортно жити. Для того, щоб стати дизайнером інтер’єру, треба гарно малювати і знати комп’ютерні програми.

Я прикладу усі зусилля, щоб моя мрія здійснилась.

 

Боровець Анастасія, учениця  4-Б класу

Моя школа – найкраща в місті.

Тут я здобуваю нові знання ,які пригодяться мені у майбутньому. У мене є дуже багато надійних друзів. Нас навчають мудрі вчителі і розумні вихователі. Вони нам віддають своє тепло, надію, розум і любов. Ми їх дуже любимо, особливо нашу першу вчительку.

Я дуже пишаюся своєю школою .

Сирець Валерія, учениця  4-Б класу

У всіх людей є мрії. У мене теж вона є. Я хочу переїхати жити у місто  Львів, купити будинок, стати моделлю, робити вечірки. А ще я хочу мати дві тваринки: собачку і котика. А ще я дуже  мрію перейти до  п’ятого  класу. Бо саме там можна зустріти нових друзів.

Я хочу , щоб мої мрії здійснилися.

Самогальська Анна,учениця  4-Б класу

У всіх є мрія кимось стати. Ось , наприклад, я хочу стати лікарем. Адже він рятує нам життя. Лікарів є дуже багато і кожен з них має завдання допомогти нам. А ще лікарі дають добрі поради і можуть завчасно попередити  хворобу. Тому я хочу стати лікарем, щоб допомагати дорослим і дітям.

Я постараюсь,щоб моя мрія здійснилась.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *