Випускний 4 клас

18 травня 2018 року з початковою школою прощалися учні 4-А класу спеціалізованої школи-інтернату ЦОСПП.

Урочиста частина випускного пройшла в актовому залі школи, який був прикрашений кульками, квітами та дитячими посмішками.

До цієї події діти разом з класоводом Власюк Т.А. та вихователем Сахарук О.М. підготували концерт, на який запросили батьків та вчителів. Свято було побудоване на основі класного проекту «Мистецтво успіху», де всі діти мали можливість продемонструвати свої таланти та здібності.

Жартівливі сценки зі шкільного життя, гра на фортепіано, виступ з художньої гімнастики урізноманітнили концерт. Директор школи Вірковський В.П. дав дітям напуття перед середньою школою.

Наприкінці урочистої частини всі випускники отримали медалі та дипломи, а батьки – символічні подяки за виховання доньок і синів.А завершила концерт символічна пісня «А я бажаю вам добра».Після закінчення свята учні з аніматорами запустили різнобарвні кульки в небо, загадавши свої заповітні бажання.

А далі батьки організували солодкий стіл, на якому діти скуштували смачний торт у вигляді яскравого сонця.

Випускний бал став хвилюючим моментом, як для самих дітей, так і педагогів, батьків. Адже вони переступили певний рубіж і переходять в середню ланку.

В добру путь, дорогі наші діти!!!

ФОТО ЗВІТ

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *